top of page

ERVARINGEN

Afra Kwak is een natuurtalent.
Ik heb Afra leren kennen als vitaliteitscoach tijdens een voor mij zeer stressvolle periode. Ze is bijzonder aardig en zeer bekwaam.
Zij heeft de gave, de ervaring en vaardigheden om je direct op een natuurlijke wijze op je gemak te laten voelen. Humor speelt een belangrijke rol.
Ze geeft je het gevoel dat je haar al langer kent. Zij is getalenteerd door op ontspannen wijze en onopvallend het gesprek te leiden.
Haar kennis en empathisch vermogen brengen rust en structuur in het gesprek. Zo komen oorzaken, factoren en mogelijke oplossingen samen.  
Buitengewoon plezierig om van haar steun, tips en adviezen gebruik te mogen maken. Dat doe ik nog dagelijks. De gesprekken hebben mij zeer goed geholpen.

FRANK

Ik werd op Afra geattendeerd door een vriendin. Toch had ik enige weerstand, want een coach, had ik ik die nou echt nodig? Wat kon zij me vertellen wat ik niet allang al weet? Maar in die tijd 'zat' ik behoorlijk lastig. Net gescheiden, veel onrust in het hoofd, twijfels... Ik ben naar Afra gegaan en meteen hadden we een geweldige klik. De drempels, voor zover die er al waren, werden door Afra direct weggehaald. Ze stelt zich niet op als coach - dus geen hiërarchie - meer als sparringspartner en spiegel. Ze liet mij vertellen en vulde soms aan of stelde een enkele vraag. Ook schroomt ze zich niet om iets uit haar eigen leven te vertellen om een verhaal van/over mij kracht bij te zetten of om nog meer verbinding te krijgen, althans zo heb ik het ontvangen. En wat ik helemaal gaaf vind: wandelen door het Amsterdamse Bos als sessie. Dat is zoveel verruimender dan op een stoeltje in een praktijk. Afra heeft me geleerd anders te kijken en los van de lessen is ze gewoon een superleuk mens. En dat is ook wat waard.

THOMAS

Ik heb Afra als een zeer vertrouwde coach ervaren, iemand die dicht bij je kan komen en ook de kern weet te raken. Zowel op werk als privé stond, en sta ik nog steeds, voor allerlei ‘uitdagingen’, onzekerheden en druk. Voornamelijk mentaal. De batterij liep steeds leger, zonder momenten van bijladen. Natuurlijk wist ik het allemaal wel, maar voortdurend weer in oude valkuilen stappen maakte het niet veel beter. Ik moest bij de hand genomen worden, dat was wel duidelijk..
Het traject heb ik als heel erg fijn en zeer nuttig ervaren! Naast dat we op mijn werk meestal binnen hebben gezeten was de wandeling buiten ook erg fijn om te ervaren.
Voornamelijk de persoonlijke aanpak sprak mij erg aan. Afra voelt zich oprecht betrokken en probeert zich in te leven in de situaties (hoe complex soms ook) en deze om te zetten in simpelere denkbeelden waardoor het goed relativeren was.
Ze neemt de tijd en moeite voor je.

JAN BAS

Afra heb ik ervaren als leuke en goede coach. Heel open, enthousiast en niet onbelangrijk voor een coach en wat ik ook van collega’s hoor, lijkt helder de situatie te doorzien en punten te raken. Mijn vraagstukken liggen op het gebied van vitaliteit (preventief) maar de waarde van de coaching ligt breder op het gebied van persoonlijke effectiviteit. De coaching leert me door zelfinzicht niet zozeer hoe ik gedachten kan uitzetten of mezelf veranderen; maar wel om binnen de kaders van wie ik ben, anders om te gaan met die gedachten en hoe ik invloed heb op de situatie die me overkomt.

Mathilde

Doordat ik al een tijdje niet goed in mijn vel zat, besloot ik om een coaching traject met Afra aan te gaan. Ik ervoer haar meteen als zachtaardig en empathisch, iemand die snel aanvoelt hoe/wie je bent en wat er scheelt. Ik heb de sessies met haar als heel prettig en opbeurend ervaren. Elke keer kwam ik met nieuwe energie en moed de sessie uit. Ze gaf mij nieuwe inzichten, maar vooral bevestigde ze wat ik diep van binnen eigenlijk al wist, waardoor ik meer vertrouwen in mezelf kreeg en stappen durfde te zetten.

ANONIEM

Via mijn werk kwam ik in contact met Afra van Bfit coaching. Ik liep tegen gedragspatronen aan die mij belemmerde om mijn doelen te halen waardoor ik vast bleef zitten. Afra hielp mij door mijn belemmerende overtuigingen te veranderen en door praktische handvatten aan te reiken die ik in mijn dagelijks werk kon toepassen. Hierdoor heb ik meer kunnen bereiken en ik ervaar daar naast ook meer plezier in mijn werk.

ROBIN

Alle gesprekken waren elke keer weer een verrassing, in de meest positieve zin van het woord. Ik had het idee dat er een klik was vanaf het eerste gesprek. Telkens was ik weer verbaasd dat je eigenlijk precies wist wat ik bedoelde, zonder het helemaal te hoeven uitleggen. Wat vaak op zich best moeilijk is om te doen. Gevoelens en gedachten weet je precies goed te vertalen en uit te leggen.

Ik heb er ontzettend veel aan gehad. Hardop zeggen hoe je je echt voelt, maakt dat het ook echt waar is. Daar kan je wat mee! Dat het soms zelfs blijkt dat je eigenlijk beter bent, dan dat je jezelf hebt ingeschat, hoe mooi is dat om daarachter te komen? In mindere tijden zorgen de gesprekken er op de één of andere manier toch altijd weer voor dat ik gevuld met energie weg liep. De gesprekken leken ook altijd te kort. Je werkt aan jezelf werkt, zonder dat je het door hebt, en er juist heel veel aan hebt.

Je bent een heel mooi mens. Menselijk en zeer professioneel. Een inspirerende vrouw.

Je feedback maakt altijd sense. Jij luistert echt, en begrijpt het ook.

 Ontzettend blij dat ik met je heb mogen kennis maken. Dankjewel!

WENDY

Ervaringen & klanten: Recensies

GREEP UIT ZAKELIJKE KLANTEN

Screenshot_20200817-120219_Samsung Inter

Screenshot_20200817-120219_Samsung Inter

Screenshot_20200817-114113_Samsung Inter

Screenshot_20200817-114113_Samsung Inter

Screenshot_20200817-114633_Samsung Inter

Screenshot_20200817-114633_Samsung Inter

Screenshot_20200817-114528_Samsung Inter

Screenshot_20200817-114528_Samsung Inter

Screenshot_20200817-114351_Google.jpg

Screenshot_20200817-114351_Google.jpg

Screenshot_20200817-114833_Google.jpg

Screenshot_20200817-114833_Google.jpg

Ervaringen & klanten: Galerij
bottom of page